Иво Инджев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 30 доказани

...
Иво Инджев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 30 доказани
Коментари Харесай

Иво Инджев: 30 доказани лъжи в полза на рашиzма само в едно преда...

Иво Инджев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

30 потвърдени неистини и операции в интерес на рашиzма единствено в едно предаване на деzинформатора Волгин

Знам, че не трябва да веселя рашистките пропагандатори, като им обръщам още веднъж внимание, само че безочлив текст на лицето Волгин, лице на рашистката агитация от държавния микрофон на БНР, ме накара да се върна към едно предаване под негово водачество, за което към този момент съм писал. Лъжите, които бяха изречени от него и сходствата му на 28 февруари 2022 година бяха десетки. Лъжеха един през различен, а Волгин не можеше да им се насити и подстрекаваше за още.

Днес той бил угрижен от вероятността да бъде признат законопроект за битка с дезинформацията. Голямо безсрамие е това от страна на професионалния дезинформатор номер едно в страната. Оглавява класацията поради обстоятелството, че употребява държавната естрада горе-долу цяла седмица години наред да стреля без опозиция с руzката “гледна точка ”.
Само в това негово предаване съм разчленил и изброил 30 неистини и операции. А представете си каква е съвкупността от лъжите, които персонално той и неговите подбрани за задачата подгласници споделят в ефира на БНР!

Особено грозно изпъкват прогнозите, които в това време са опровергани от обстоятелствата. Придобиват доказателствената стойност на фотосите, които от дистанцията на времето стават все по-впечатляващи, забележими и забележителни за събития, пред(по)ставяни за истина.

Ето 30 неистини, без рекламация за пълнота, изречени от квартета Волгин, Григорова, Дачков и Шивиков на 28 февруари 2022 година, единствено 4 дни след нахлуването на руzките агресори в Украйна, когато самите московци си бяха повярвали, че ще разгромят и завладяват Украйна за няколко дни. Нашистките резоньори въодушевено подхванаха тук еуфорията им, ставайки жертва хора на руzката агитация и нейното препредаване за българска консумация.

 

Дарина Григорова

1. “Русия желае народна власт в Украйна ”
2. Зеленски е избягал
3. Снимал се е някъде другаде
4. Предал е народа си
5. Предстои украинците (а не агресорите, нахлули в Украйна) да извършат доста закононарушения в “ДонбасТ ” (украинците на своя територия, а не агресорите)
6. (Военният министър) Стефан Янев е пример за смелост (защото е срещу да се дават оръжия на потвърдено към този момент от 2 години храбрите украинци, за които малко по-нататък в предаването Волгин ще излъже, че нямали доста предпочитание да се сражават)
7. (Украинските национални герои от съпротивата против нацистите и болшевиките) Шухевич и Бандера са същото като ген. Луков
8. Русия се пробва да “усмири ” двете сепаратистки републики (всъщност основани, поддържани, подстрекавани,въоръжавани, снабдявани логистично с всичко от Москва, а по късно и оповестени за част от РФ, както знаем с днешна дата)

Явор Дачков

9. Янев е уволнен от поста боен министър поради отхвърли му да даде самолети на... американците (които щели по-късно да ги дадат на украинците)
10. Хора като Янев и Радев биват отстранявани от американците от държавното управление, защото не се държат напълно като ястреби (Радев нито е бил в държавното управление, нито е отстраняван, само че и до през днешния ден е ястреб, кацнал на ръката на Путлер)
11. Премиерът Кирил Петков нарекъл Путин деспот, както Байдън даже не го е наричал (всъщност американският президент го назова военнопрестъпник и убиец)
12. Генерал Янев ще направи партия, която ще получи огромна поддръжка (обаче планът му се провали зрелищно и получи на избори поддръжка, близка до нулата)
13. Предсрочни избори няма да има (имаше през октомври)
14. Русия има най-хубавите журналисти…
15. България е на едно първите места по независимост на словото…
16. В България не може да се чуе истината за Русия (въпреки “едно от първите места по независимост на словото ”?!) тъй като пропагандата против нея е ужасяваща
17. Тъжно е, че се връщаме обратно комунизма

Ген. Шивиков

18. България е въвлечена извън във война (нито е била въвлечена по това време, нито след това)
19. Кирил Петков (вероятно) не знае по какъв начин се държи автомат, само че си разрешава да спори с ген. Янев
20. Войната в Украйна ( която сега не е война съгласно рашистката агитация и съгласно самия Шивиков) е почнала през 2014 година
21. Не е инцидентно, че е наречена специфична военна интервенция, тъй като би трябвало да спре братоубийствената гражданска ВОЙНА (курсивът мой-бел. Иво Инджев поради класиката като по Оруел ”войната не е война ”)
22. Руските войски ще влезнат в Киев, с цел да изпълнят задачите да бъде свалено държавното управление ( искрено самопризнание, само че несбъднато предсказание- Путлер изясни провалянето на войските му в борбата за Киев пред “кравара ” Тъкър Карлсън тези дни с това, че бил наредил да се отдръпват поради опитите му да договаря за мир)
23. Не изключвам цивилни жертви, тъй като кметът Кличко и президентът Зеленски, които не се знае къде се крият, непрестанно приканват популацията да излезе и да послужи като жив щит (няма такива апели, а Кличко и Зеленски въобще не се криеха, с изключение на от неколкократните опити на пратеници на руzкия държавен бандитизъм да ги открият и унищожават физически)
24. Това (несъществуващите апели за живи щит) е тероризъм
25. Целта на съветските сили не е да изпепелят украинската земя (изпепелиха цели градове, като близо половин милионния Мариупол)
26. Те (руските сили) взаимодействат с украинските експерти ( това по отношение на апела на Путлер на втория ден от нападението му украинските военни да арестуват Зеленски и да смъкват властта)
27. Имам информация от украински канал, че украинските националисти избиват украински офицери, които не желаят да извършват заповедите на командването (няма нито едно доказателства за сходно “избиване ” и до през днешния ден, близо две години по-късно)
28. Украинската войска не демонстрира особена подготвеност да се бори (вмъква се лъжецът Волгин)
29. “Тъй правилно ” (на практика) споделя съгласният с него измамник Шивиков
30. Защо е бил въобще в Ирак и Афганистан? За да си тества професионализма (заявява проваленият като военачалник и политик по-късно Шивиков)

Горните образци за долна пропагандна не са някаква публицистична небивалица. Нека подчертая отново: става дума за едно само предаване на Волгин, който по няколко дни в седмицата бълва още от същото посредством най-всепроникващия във всяка българска къща ефир, какъвто е този на държавното радио, ползващо построената за задачата още при комунизма съответна инфраструктура, част от системата за национална сигурност. Нима страната няма правото да си извоюва контрола над нея поради опасенията, че ще бъде упрекната в цензура (каквито Волгин и през днешния ден хвърля в задатък, без още да му се е случило нищо сходно, само че “подозира ”, че ще стане)?

Ще бъде в действителност неповторимо да би трябвало да се основава закон, с цел да бъде отхвърлен най-накрая от неговия радио бункер окупаторът на държавния микрофон и неговите картечарки. (Уни)калното безсрамие въпреки всичко и най-сетне би трябвало да срещне някакъв институционален отпор. Воят на гузните, които без задръжки пръскат вражеска отрова по време на (хибридна) война против България, ще бъде музика в ушите на омерзените от държавното безучастие българи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР